Judigor

Op 18 september tot en met 20 september  tijdens de kunstroute  Atelierlint,  worden de glazen wanden van de kiosk bij Honsbergen gebruikt voor een digitale projectie -expositie. In de expositie worden kinderschilderijen geprojecteerd door de lichtkunstenares Judigor.

De schilderijen zijn gemaakt op straat  gedurende de maanden april tot juli. Ze zijn op rollen behangpapier geschilderd. De kinderen hebben hun werk toegewijd aan bewoners die in de Lock Down tijd opgesloten zaten. De kinderen waren zeer ontroerd en voelden zich betrokken bij de bewoners. Hun werk willen wij  graag aan het publiek presenteren.

De schilderijen  worden van binnenuit geprojecteerd op projectieschermen die aan de glazen wanden van de kiosk zijn bevestigd.

Speciale dank aan de  volgende  bedrijven en instanties voor hun steun; Brandsma BV, Stichting Hart voor Soest,  Woningbouwvereniging Cocon (Honsbergen) onze host, Karwei Soest en het schildersbedrijf Voortjes BV.
Ook dank aan alle lieve jonge kunstenaars uit Soest Soesterberg en de jonge gastartiesten uit Groenekamp en Overvecht, de lieve  ouders die voor de limonade en koekjes gezorgd hebben en ook met het opruimen hebben geholpen, aan de bewoners van de Gerrit van de Veenstraat;  die een intensieve schoonmaakoperatie hebben verricht na de schildersacties op straat.  Tevens dank aan Sonja,  Marieke, Anja, Reza, Sharlotte, Geurt, Linda, Gema, Fie en Gijs.

http://judigorart.nl
http://www.judigor.com
http://ledlightdesign.net/

 

 

Expositieadres:
Wiarda Beckmanstraat 475 (routebeschrijving)
Soest

035 - 601 63 05
judigor@gmail.com
www.judigor.com

Terug naar overzicht

Sponsors

De Hazelaar Art Supplies
Bres advocaten
Gemeente Soest
Omber & Okers
Eetvilla van den Brink
Uit in Soest
RETO Internetburo