AANMELDEN ATELIERLINT SOEST 2022

AANMELDEN KAN NIET MEER

Atelierlint 2022 – zaterdag 17 en zondag 18 september
Om deel te nemen moet je in de gemeente Soest wonen en lid zijn van het Cultuurplatform Soest. Ben je nog geen lid, dan kun je voor slechts € 10,- per jaar lid worden via de website van het Cultuurplatform www.cultuurplatformsoest.nl (onder de knop “lid worden”).
Deelname aan het Atelierlint zelf kost € 25,- voor een individuele kunstenaar; voor groepen zijn er andere tarieven. Voor 1 augustus moet je inschrijving bij ons binnen zijn op info@atelierlintsoest.nl evenals de betaling van de deelnamekosten die je kunt overmaken op NL41 RABO 0379 9990 48, o.v.v. Atelierlint 2022. NB: Jouw inschrijving is pas definitief als je betaling ontvangen is.

Locatie en gast-exposanten
Als je geen goede eigen locatie hebt kun je wellicht onderdak vinden bij een bevriende kunstenaar of via het Cultuurplatform op een andere mooie locatie deelnemen. Als deelnemend kunstenaar met een eigen atelier / locatie mag je een (bevriend) kunstenaar van buiten Soest(erberg) tegen betaling van € 25,- uitnodigen om deel te nemen op jouw locatie. Deze gast wordt ook vermeld in de communicatie en daarvoor ontvangen we uiteraard graag dezelfde informatie (zie onder).

Wat moet je doen om deel te nemen?
• Stuur een recente, prominente foto van je werk voor de vermelding in de folder in een bestand van minimaal 1MB naar info@atelierlintsoest.nl.  Ook ontvangen we graag een korte tekst voor de website www.atelierlintsoest.nl en Facebook
• Laat weten op welk adres je je werk tentoonstelt en wellicht aan het werk bent
• Vermeld ook de postcode (voor de indeling van de route) en natuurlijk je website als je die hebt, zodat we die in de folder kunnen opnemen
- Heb je een gast-exposant op jouw locatie, stuur dan zijn/haar gegevens en zorg voor tijdige betaling van de deelnamekosten
• Als je geen eigen locatie hebt, willen we dat graag weten zodat we daarin wellicht kunnen bemiddelen
• Als je een uitvoerend kunstenaar (bijv. musicus) op je eigen locatie wilt laten optreden horen we dat ook graag, wellicht heb je zelf contacten.
• Graag ontvangen we alle informatie op info@atelierlintsoest.nl.
De inschrijving sluit op zondag 31 juli 2022!

Privacy-wet
Om deel te nemen aan het Atelierlint moet je een aantal gegevens, zoals je naam, adres en een foto, aanleveren. Door deel te nemen ga je er mee akkoord dat wij deze gegevens opnemen in onze administratie en vermelden op onze website www.atelierlintsoest.nl en in het programmaboekje van het Atelierlint.

Deelnemers en bezoekers ontmoeten elkaar
Het Atelierlint Soest start op vrijdagavond 16 september met het Cultureel Café bij Idea. Onder het genot van muzikale omlijsting, hapje en drankje is daar van zo veel mogelijk deelnemende kunstenaars een werk te bezichtigen. De tijd en invulling zal nader bekend gemaakt worden.

Wat kun je van ons verwachten?
Het Cultuurplatform Soest zorgt onder andere voor een uitgebreide brochure waarin alle deelnemers en een route staan vermeld en voor publiciteit in de lokale en regionale pers en op de social media, mede om weer te delen met je eigen contacten. We publiceren de route zo mogelijk ook in de krant. Ook zijn er vlaggen die je als oriëntatiepunt aan de straat bij je atelier kunt hangen. Na inschrijving krijg je verdere informatie.

Partners