AANMELDEN ATELIERLINT SOEST 2024

AANMELDEN ATELIERLINT SOEST 2024

De aanmelding voor de Atelierroute 2024 is geopend! Vanaf 16 mei kun je je aanmelden. Let op: de aanmelding sluit op zondag 14 juli 2024.

Atelierlint 2024– zaterdag 21 en zondag 22 september
Om deel te nemen moet je in de gemeente Soest wonen en lid zijn van het Cultuurplatform Soest. Ben je nog geen lid, dan kun je voor slechts €10,- per jaar lid worden via de website van het Cultuurplatform www.cultuurplatformsoest.nl (onder de knop “lid worden”).
Deelname aan het Atelierlint zelf kost € 25,- voor een individuele kunstenaar; voor groepen zijn er andere tarieven.

Voor 15 juli 2024 moet je inschrijving bij ons binnen zijn op info@atelierlintsoest.nl evenals de betaling van de deelnamekosten die je kunt overmaken op NL41 RABO 0379 9990 48, o.v.v. Atelierlint 2024. NB: Jouw inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen is, dus voor 15 juli 2024.

Ook dit jaar kun je als hoofd-deelnemer een kunstenaar van buiten Soest uitnodigen, die tegen betaling van €25,00, op je eigen locatie deel kan nemen als exposant. Van deze gast ontvangen we uiteraard graag dezelfde informatie (zie onder).

Wat moet je doen om deel te nemen?
• Stuur een recente, prominente foto van je werk voor de vermelding in de folder in een bestand van minimaal 1MB naar info@atelierlintsoest.nl.  Ook ontvangen we graag een korte tekst voor de website en social media www.atelierlintsoest.nl;
• Laat weten op welk adres je je werk tentoonstelt en wellicht aan het werk bent;
• Vermeld ook de postcode (voor de indeling van de route) en natuurlijk je website als je die hebt, zodat we die in de folder kunnen opnemen;
- Heb je een gast-exposant op jouw locatie, stuur dan zijn/haar gegevens en zorg voor tijdige betaling van de deelnamekosten;
• Als je geen eigen locatie hebt, willen we dat graag weten zodat we daarin wellicht kunnen bemiddelen;
• Als je een uitvoerend kunstenaar (bijv. musicus) op je eigen locatie wilt laten optreden horen we dat ook graag, wellicht heb je zelf contacten.
• Graag ontvangen we alle informatie op info@atelierlintsoest.nl.
De inschrijving sluit op maandag 15 juli 2024!

Geen eigen locatie?
Kunstenaars die geen goede presentatieplek hebben, kunnen onderdak vinden bij bevriende kunstenaars, of via het Cultuurplatform op een andere mooie locatie, zoals het Gagelgat, Artishock, Museum Soest of LOU-vre.

Muzikale Deelname
Muziek versterkt de kunstbeveling en het is gewoon gezellig. Wil je iets laten horen op piano, gitaar en zang e.d. meld je dan aan via info@atelierlintsoest.nl. Als je als deelnemend kunstenaar muziek kunt regelen heeft dat zeker toegevoegde waarde. Het Cultuurplatform kan ook bemiddelen bij het vinden van een uitvoerend musicus of een atelier waar muziek ten gehore gebracht kan worden. 

Privacy-wet
Om deel te nemen aan het Atelierlint moet je een aantal gegevens, zoals je naam, adres en een foto, aanleveren. Door deel te nemen ga je er mee akkoord dat wij deze gegevens opnemen in onze administratie en vermelden op onze website www.atelierlintsoest.nl en in het programmaboekje van het Atelierlint.

Deelnemers en bezoekers ontmoeten elkaar
Het Atelierlint Soest start op vrijdagavond 20 september met het Cultureel Café bij Idea. Onder het genot van muzikale omlijsting, hapje en drankje is daar van zoveel mogelijk deelnemende kunstenaars een werk te bezichtigen. Het Cultureel Café is van 17:00 - 19:00 uur.

Wat kun je van ons verwachten?
Het Cultuurplatform Soest zorgt onder andere voor een uitgebreide brochure waarin alle deelnemers en een route staan vermeld en voor publiciteit in de lokale en regionale pers en op de social media, mede om zelf ook weer te delen. Ook zijn er vlaggen die je als oriëntatiepunt aan de straat bij je atelier kunt hangen. Na inschrijving krijg je verdere informatie.

   

Onze partners