AANMELDEN VOOR ATELIERLINT SOEST 2020

NB: DE AANMELDING VOOR HET ATELIERLINT SOEST 2020 IS GESLOTEN

Atelierlint 2020 – zaterdag 19 en zondag 20 september
Om deel te nemen moet je in de gemeente Soest wonen en lid zijn van het Cultuurplatform Soest. Ben je nog geen lid, dan kun je voor slechts € 10,00 per jaar lid worden via de website van het Cultuurplatform www.cultuurplatformsoest.nl (onder de knop “lid worden”).
Deelname aan het Atelierlint zelf kost € 25,- voor een individuele kunstenaar; voor groepen zijn er andere tarieven. Voor 17 juli moet je inschrijving bij ons binnen zijn op info@atelierlintsoest.nl evenals de betaling van de deelnamekosten die je kunt overmaken op NL41 RABO 0379 9990 48, o.v.v. Atelierlint 2020. De inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen is.

Locatie en Corona-maatregelen
Als je geen goede eigen locatie hebt kun je wellicht onderdak vinden bij een bevriende kunstenaar of via het Cultuurplatform op een andere mooie locatie deelnemen. Als je zelf mogelijkheden hebt om buiten te exposeren is dat natuurlijk ook heel mooi. Verder moet je rekening houden met de algemeen geldende maatregelen zoals de 1,5 meter handhaving, aanwezigheid van desinfectiegel en een goede “routing”.

Wat moet je doen om deel te nemen?
• Stuur een recente, prominente foto van je werk voor de vermelding in de folder in een bestand van minimaal 1MB naar info@atelierlintsoest.nl.  Ook ontvangen we graag een korte tekst voor de website www.atelierlintsoest.nl en Facebook
• Laat weten op welk adres je je werk tentoonstelt en wellicht aan het werk bent
• Vermeld ook de postcode (voor de indeling van de route) en natuurlijk je website als je die hebt, zodat we die in de folder kunnen opnemen
• Als je geen eigen locatie hebt, willen we dat graag weten zodat we daarin wellicht kunnen bemiddelen
• Als je een uitvoerend kunstenaar (bijv. musicus) op je eigen locatie wilt laten optreden horen we dat ook graag, wellicht heb je zelf contacten.
• Graag ontvangen we alle informatie op info@atelierlintsoest.nl
• De inschrijving sluit op vrijdag 17 juli 2020!

Privacy-wet
Om deel te nemen aan het Atelierlint moet je een aantal gegevens, zoals je naam en adres en een foto, aanleveren. Door deel te nemen ga je er mee akkoord dat wij deze gegevens opnemen in onze administratie en vermelden op onze website www.atelierlintsoest.nl en in het programmaboekje van het Atelierlint.

Deelnemers en bezoekers ontmoeten elkaar
Het Atelierlint Soest start op vrijdagavond 18 september met het Cultureel Café bij Idea. Onder het genot van muzikale omlijsting, hapje en drankje is daar van zo veel mogelijk deelnemende kunstenaar een werk te bezichtigen. De tijd zal nader bekend gemaakt worden.

Wat kun je van ons verwachten?
Het Cultuurplatform Soest zorgt onder andere voor een uitgebreide folder waarin alle deelnemers en een route staan vermeld en voor publiciteit in de lokale en regionale pers en op de social media, mede om weer te delen met je eigen contacten, te flyeren in de buurt. We publiceren de route zo mogelijk ook in de krant. Ook zijn er vlaggen die je aan de straat bij je locatie kunt hangen. Na inschrijving krijg je nadere informatie. Ook op onze website www.atelierlintsoest.nl vind je binnenkort alle informatie.


Aanmeldformulier


Alle velden zijn verplicht.

Sponsors

RETO Internetburo
Omber & Okers
Eetvilla van den Brink
De Hazelaar Art Supplies
Uit in Soest
Gemeente Soest
Bres advocaten